Μεμβράνες Ηλιοπροστασίας

ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
(Συνθήκες Θερμοκρασίας)
Ανακλώμενη 16 %
Απορροφώμενη 48 %
Διερχόμενη 36 %
ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ (UV) ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Απόρριψη 99,9%
ΟΠΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
(Συνθήκες Ορατότητος)
Διέλευση ορατού φωτός 69 %
Ποσοστό σκίασης 22 %
Αντανάκλαση ορατού φωτός 9 %
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
(Θερμικά - Ενεργειακά Κέρδη)
Συνολική αποβολή θερμότητας 64 %
Κερδισμένη ενέργεια  w/m²/h 650
ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Αντοχή εφελκυσμού  kgr/m 750Μεμβράνη κατάλληλη για κάθε τύπο τζαμιού.

Έχει πλήρως διάφανη όψη με μία πολύ ελαφρά φιμέ απόχρωση.

Τοποθέτηση εσωτερική.


 

Είναι η κορυφαία επιλογή που μας απαλάσσει στον μέγιστο βαθμό από όλες τις ανεπιθύμητες συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Εκτός από το βασικό ζητούμενο που υπάρχει σε κάθε βιτρίνα, η απόρριψη της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας για την προστασία των εκθεμάτων, δεσμεύει το 97% της υπέρυθρης ακτινοβολίας, που είναι υπεύθυνη για την μεταφορά της ηλιακής θερμότητας. Έτσι μας παρέχει ένα εντυπωσιακό συνολικό αποτέλεσμα, προστατεύοντας προϊόντα και ανθρώπους απ’ τον ήλιο, εξασφαλίζοντας απίστευτη εξοικονόμηση ενέργειας. Με τη χρήση της δεν χρειάζεται να κατεβαίνουν ρολά για να περισώσουν απ΄τον ήλιο και τη ζέστη, εργαζομένους και εμπορεύματα.

Έτσι,η βιτρίνα μπορεί να λειτουργεί ανεμπόδιστα όλο το 24ωρο, χωρίς τις ανεπιθύμητες επιδράσεις του ήλιου (αποχρωματισμούς, αλλοιώσεις κ.λ.π.), απαλλαγμένη από αντιεμπορικά σκεπάσματα που κρύβουν τα εκθέματα.

Η μεμβράνη έχει την ιδιότητα να φιλτράρει το ηλιακό φως, ν΄απορρίπτει τους διαβρωτικούς παράγοντες (ακτινοβολίες UVA και UVB) και να λειτουργεί ενάντια στην συσσώρευση θερμότητας από τον ήλιο.
Μπαίνει όπως όλες οι μεμβράνες στα ήδη υπάρχοντα τζάμια, δεν αλλοιώνει την φυσική διαφάνεια του γυαλιού, αποδίδει αξιόπιστα και δεν παραποιεί τα πραγματικά χρώματα της βιτρίνας.

Αυξάνει την απόδοση των κλιματιστικών, μειώνοντας τον χρόνο και την δαπάνη λειτουργίας του, διότι περιορίζει την ζέστη που διαπερνά ένα τζάμι κατά τα 2/3, εξοικονομώντας πολύτιμη ενέργεια.
Μειώνει την ενοχλητική αντηλιά που κουράζει τα μάτια των εργαζομένων σε χώρους που περιβάλλονται από τζάμια.

Τέλος λειτουργεί προστατευτικά διότι αν για κάποιο λόγο το τζάμι σπάσει (ατύχημα ή απροσεξία) δεν το αφήνει να καταρρεύσει ή να πλήξει με θραύσματα, προκαλώντας τραυματισμούς σε ανθρώπους και ζημιές σε εμπορεύματα.ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ.
ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΙΤΡΙΝΩΝ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ.
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΙΩΔΗ (UV) ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
ΑΝΤΙΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΡΑΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ.

Skiasis Protection  -  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 92, ΜΟΣΧΑΤΟ, T.K. 183 45
Τηλ:210-9580601  Φαξ: 210-9580655  Email: [email protected]
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 122205407000