ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ;

  • Κάθε μεμβράνη είναι μία σύνθεση πολλαπλών στρώσεων κρυσταλλικού πολυεστέρα, μορίων μετάλλου και πανίσχυρης ακρυλικής κόλλας. Τοποθετείται πάνω στο υπάρχον τζάμι και γίνεται ένα μ΄αυτό.
   
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ;
  • Είναι αφάνταστα χρήσιμες σε κάθε χώρο όπου υπάρχουν τζάμια. Σε κτίρια όπως: ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, τράπεζες, καταστήματα, γραφεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, εργοστάσια, αίθουσες συγκεντρώσεων, εκθέσεις, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, φροντιστήρια, χώροι υπολογιστών, εργαστήρια, αποθήκες, φεγγίτες, βιτρίνες, κατοικίες, βεράντες, αίθρια, καθώς και αυτοκίνητα, λεωφορεία, πούλμαν και σκάφη αναψυχής.
   
ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ;
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ, ΕΚΡΗΞΕΙΣ

• ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΗΛΙΑΣ.

• ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ-ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ.

• ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ( ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ)

• ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ.
   
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ;
 
ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΙ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΤΕ, ΣΕ ΧΩΡΟ:

ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( Μεμβράνες Ασφαλείας )

ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ( Αντηλιακές Μεμβράνες )

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΣΤΥΛ ( Διακοσμητικές Μεμβράνες )
   
ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ;
  Η τοποθέτηση αν και απλή, περιλαμβάνει ορισμένα στάδια εργασίας, π.χ. σχολαστικό καθαρισμό του τζαμιού, απομάκρυνση του προστατευτικού διάφανου φύλλου (liner) από τη μεμβράνη, εμβροχή (ψεκασμό) των επιφανειών που θα κολληθούν κλπ.
Ο τελικός στόχος είναι η τέλεια εφαρμογή της μεμβράνης στο γυαλί.

Για τον σκοπό αυτό συνεργεία έμπειρων τεχνικών, εξοπλισμένων με ειδικά εργαλεία, χωρίς να προκαλέσουν καμία αναστάτωση στον χώρο σας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, πράγμα που εγγυάται και την αρτιότητά της.

Αν όμως επιθυμείτε να την τοποθετήσετε μόνοι σας, θα σας βοηθήσουμε με γραπτές αναλυτικές οδηγίες και θα σας προμηθεύσουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία.
   
ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ;
  • ΟΧΙ – Διότι οι κόλλες δεν είναι υδατοδιαλυτές και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην υγρασία, στη βροχή, ακόμα και στη θάλασσα.
   
ΔΕΝ ΧΑΡΑΖΕΙ;
  • ΟΧΙ - Όλες οι μεμβράνες διαθέτουν αντιχαρακτική επίστρωση, ώστε να αντέχουν σε καθημερινό επαγγελματικό καθαρισμό ή γρατζουνιές από νύχια, κλειδιά κ.λ.π.
   
ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
  • Γραπτές πολυετείς εγγυήσεις που αφορούν στην κολλητική ικανότητα καθώς και στη διαρκή αποτελεσματικότητα του υλικού, βάσει των προδιαγραφών του.
Η διάρκειά τους είναι, ανάλογα με τον τύπο του υλικού, από 5 χρόνια έως απεριόριστη.
   
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ SKIASIS PROTECTION;
  • Επειδή όλες οι μεμβράνες δεν είναι ίδιες, η Skiasis Protection, εισάγει και προωθεί προϊόντα δοκιμασμένα για την αποτελεσματικότητα, την διάρκεια, και την αντοχή τους.

Χρησιμοποιεί μεμβράνες Αμερικάνικης προέλευσης, (HANITA – MADICO - 3M) που συνοδεύονται με τις μακροβιότερες εργοστασιακές εγγυήσεις.
Είναι οι καλύτερες στον κόσμο, σε διαφάνεια, ευκρίνεια, διαύγεια, καθαρότητα και αντιχαρακτική προστασία.
Δεν έχουν ελαττώματα, όπως στίγματα, γραμμές, φουσκάλες, διαθλάσεις, σκιές κλπ.

• Σας βοηθά να επιλέξετε, μέσα από μία πλούσια γκάμα προϊόντων, τον κατάλληλο τύπο μεμβράνης, που καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες του χώρου σας.
   
ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
  • Η Skiasis Protection είναι η μόνη εταιρεία, που μπορεί να σας αποδείξει πριν την τοποθέτηση μέσω μετρήσεων ειδικών οργάνων, ότι η μεμβράνη που σας προτείνει, είναι η πλέον αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για κάθε πρόβλημα που έχετε με τον ήλιο.

• Μετράμε 5 παραμέτρους της ηλιακής ακτινοβολίας, με και χωρίς μεμβράνη ώστε να βεβαιωθείτε, ότι στους παράγοντες που ως τώρα ο χώρος σας δοκιμάζεται, η βελτίωση θα είναι άμεση και θεαματική:

1. Ηλιακή ακτινοβολία – συνολική αποβολή θερμότητας (συνθήκες θερμοκρασίας)
2. Οπτική ακτινοβολία – ποσοστό σκίασης (συνθήκες ορατότητας - αντηλιάς)
3. Υπεριώδη ακτινοβολία (UV) ποσοστό απόρριψης (συνθήκες διάβρωσης-ξεθωριάσματος)
4. Eξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστά % και σε Watt/m²/hour (Θερμικά-ενεργειακά κέρδη).
5. Θερμοκρασία χώρου και αντικειμένων π.χ. εκθεμάτων βιτρίνας, με ψηφιακή μέτρηση ακτίνας laser.


• Σας χορηγούμε μελέτη/βεβαίωση που σας βοηθά να αξιολογήσετε τα ποσά ενέργειας που εξοικονομείτε με την χρήση της μεμβράνης και την αποφυγή σπατάλης που αυτό συνεπάγεται σε καθημερινή ή μηνιαία βάση για τον κλιματισμό του χώρου σας.

• Η SkiasisProtection δίνει ιδιαίτερη προσοχή, στον σχολαστικό καθαρισμό (σε 3 στάδια) των γυάλινων επιφανειών, όπου θα τοποθετηθεί η μεμβράνη, ώστε η πρόσφυση να είναι τέλεια και το αισθητικό αποτέλεσμα άρτιο. ’Ετσι, σας παραδίδουμε με τη σιγουριά μιας υπεύθυνης εταιρείας, ένα τελικό προϊόν που έχει πολυετή και εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

• Τέλος η SkiasisProtection, φροντίζει πάντα να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές τιμές, προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς.

Skiasis Protection  -  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 92, ΜΟΣΧΑΤΟ, T.K. 183 45
Τηλ:210-9580601  Φαξ: 210-9580655  Email: [email protected]
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 122205407000