Διακοσμητικές ΜεμβράνεςΣτο φιλμ WL 18 η εναλλαγή λευκών λωρίδων πάχους 18mm, με διάφανες 6mm, παρέχει μια μέση διακριτικότητα, διατηρεί μία διαφάνεια ικανοποιητική, αλλά παράλληλα συγκρατεί και διαχέει το φως κάνοντάς το πιο απαλό.

Ταιριάζει πολύ σε παράθυρα με λευκά πλαίσια αλουμινίου.

ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ (UV) ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
Απόρριψη 95 %
ΟΠΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
(Συνθήκες Ορατότητος)
Διέλευση ορατού φωτός 70 %
Μείωση αντηλιάς 30 %
ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Αντοχή εφελκυσμού  kgr/m 750
 

Εκτός απ΄την δυνατότητα της πλήρους κάλυψης ενός τζαμιού με μεμβράνη αμμοβολής, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές σε ημιδιάφανα films, κατάλληλες για διάφορα πεδία εφαρμογών.

Το κοινό χαρακτηριστικό της σειράς των λευκών ημιδιάφανων μεμβρανών, (είτε είναι γυαλιστερές γαλακτώδεις, είτε με το χρώμα του πάγου) είναι ότι επιτρέπουν την μερική κάλυψη του τζαμιού, ώστε να προστατεύεστε από αδιάκριτα βλέμματα, χωρίς να σας στερούν την ορατότητα προς τα έξω.

Διατίθενται σε μία ποικιλία λωρίδων διαφορετικού πάχους, που εναλλάσσουν την διαφάνεια με την αδιαφάνεια, και που επιλέγοντας το πάχος τους, μπορούμε να «παίξουμε» στο ποσοστό κατά το οποίο θα αποκρύψουμε ένα χώρο από τα βλέμματα των περαστικών, ή των εργαζομένων σε διπλανά γραφεία.

Διατίθενται ακόμη σε τετράγωνα (καρώ) ή ψηφίδες αμμοβολής, με ανάλογα διαστήματα διαφάνειας, για να δημιουργήσουμε ένα πολύ κλασάτο οπτικό αποτέλεσμα, να απογειώσουμε ένα αδιάφορο έως και ενοχλητικό τζάμι, και να αναβαθμίσουμε το στυλ, στο περιβάλλον μας.

Συνδυάζονται τέλεια με τη μεμβράνη της (σκέτης) αμμοβολής και συμπληρώνουν μαζί της ένα εφφέ, που αιχμαλωτίζει αμέσως τα βλέμματα με την πρωτοτυπία του.


Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ, ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ.
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Skiasis Protection  -  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 92, ΜΟΣΧΑΤΟ, T.K. 183 45
Τηλ:210-9580601  Φαξ: 210-9580655  Email: [email protected]
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 122205407000