Πολλές φορές οι αισθητικές ανάγκες ενός χώρου, ή άλλοι λειτουργικοί παράγοντες, επιβάλλουν, τα τζάμια να μην είναι απλώς διάφανα, αλλά διαμορφωμένα ώστε να αποκρύπτουν την θέα, ή να ξεχωρίζουν ένα χώρο από έναν άλλο, απομονώνοντάς τον οπτικά.
Αυτή η ιδιομορφία πάνω στο γυαλί επιτυγχάνεται με την διαδικασία της αμμοβολής του, η οποία παράγει ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Τι γίνεται όμως με τζάμια που είναι ήδη εγκατεστημένα στο χώρο και που εμείς επιθυμούμε να τροποποιήσουμε τα χαρακτηριστικά τους;

Η Skiasis Protection χωρίς να ξηλώνει τα τζάμια, να τα μεταφέρει ή να τα αντικαθιστά, εγκαθιστώντας την κατάλληλη μεμβράνη επί τόπου, δίνει στα τζάμια την εικόνα που εσείς θέλετε να έχουν.

Διαθέτει μία πληθώρα επιλογών, προκειμένου να καλύψει τέτοιου είδους ανάγκες, προσφέροντας έτσι πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Και όχι μόνο αυτό!
Με τις εφαρμογές των διακοσμητικών μεμβρανών η SkiasisProtection μεταμορφώνει ένα απλό-αδιάφορο τζάμι, σε τζάμι ιδιαίτερου στυλ, αναβαθμίζοντας αισθητικά το περιβάλλον που ζούμε ή εργαζόμαστε, προσθέτοντας κύρος ή ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα του χώρου μας.

Μερικές απ΄τις ανάγκες που καλύπτουν οι διακοσμητικές μεμβράνες είναι:

Διαχωρίζουν χώρους γραφείων.
Προστατεύουν την ιδιωτικότητα, μας προφυλάσσουν από αδιάκριτα βλέμματα, (βλέπουμε-δεν μας βλέπουν).
• Μας απαλλάσσουν από μία ανεπιθύμητη θέα χωρίς να εμποδίζουν το φως να διέλθει από το τζάμι.

Κι όλα αυτά παρέχοντας ένα επαρκή βαθμό αντιτραυματικής προστασίας σε περίπτωση θράυσης των τζαμιών.


Skiasis Protection  -  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 92, ΜΟΣΧΑΤΟ, T.K. 183 45
Τηλ:210-9580601  Φαξ: 210-9580655  Email: [email protected]
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 122205407000